Terug naar overzicht

Case:

Extra capaciteit binnen het Shared Service Center

Financieel medewerker

Uitdaging

Door de implementatie van MS Dynamics ontstond de behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het Shared Service Centrum van Van Loon Group. Om het team te ontzien hebben we een passende oplossing geboden met een Consultant die zich niet alleen bezig zou houden met operationele ondersteuning maar ook met een frisse blik naar de bestaande processen heeft gekeken.

Oplossing

Mohamed heeft de eerste 1,5 maand van zijn opdracht geholpen om de achterstanden van de inkoopfacturen bij te werken. Tijdens deze periode heeft hij direct een aantal zaken in de bestaande processen gesignaleerd die voor verbetering vatbaar zijn. Hiermee won hij al snel het vertrouwen van de Teamleider SSC die daardoor een deel van zijn werkzaamheden aan Mohamed heeft overgedragen. Na een periode van 5 maanden was de leercurve van Mohamed bereikt en heeft hij zijn werkzaamheden overgedragen aan Stan. Stan was net zijn carrière binnen Sparke & Keane gestart en had nog geen enkele relevante werkervaring op gedaan. Een  prachtige win-win situatie. Mohamed kon aan de slag met een nieuwe opdracht en voor Stan was dit een eerste leerzame opdracht.

Voor onze Sparke & Keaners bieden dergelijke administratieve rollen een zeer gedegen basiskennis die de verdere groei als Finance professional versnellen. Het goed doorgronden van wat er op een financiële administratie gebeurd is een waardevolle ervaring voor iedere financial. Door het rouleren van consultants op opdrachten blijft er een uitdaging voor de Sparke & Keaner en blijft de klant optimaal ondersteund.

naar boven
chevron-up