Project & Program Management

Waar al het goede van Covey, Lean & Agile samen komt om executie kracht toe te voegen aan jou, je project of je organisatie.

Wat we doen

De strategische plannen en juiste inzichten zijn er al; tijd voor actie! En toch blijkt dat vaak heel lastig te zijn. Hoe krijg je een goed plan geïmplementeerd en iedereen enthousiast? Precies dat is waar onze energie zit.

Wij helpen professionals en hun afdelingen om daadkracht toe te voegen. Als coach, trainer, begeleider of zelfs als project of program manager. In welke rol dan ook, we voegen procesdiscipline toe en zorgen ervoor dat je medewerkers betrokken worden en sneller succes ervaren. Hiervoor halen wij veel inspiratie uit de 7 habits van Covey en Lean & Agile. Voor ons is Lean & Agile zoveel meer dan een slimme kostenredecutie techniek. Het is een toverdoos vol technieken om draagvlak en procesdiscipline te creëren. Het zorgt voor een cultuur van continu verbeteren waardoor je zelf of als organisatie steeds effectiever wordt.

Onderscheidende aanpak

Dat is meteen ook het dna van onze project & program managers die ingezet kunnen worden om verandertrajecten te begeleiden, strategie te implementeren en projecten te managen. Maar ook om samen met jouw team in een dag een doorbraak te forceren of een nieuwe visie uit te werken.

De meest ultieme vorm is dat we het management trainen om een Lean cultuur te managen en vervolgens jouw mensen opleiden met onze Black, Green en Yellow Belt trainingen. Daarna kun je het helemaal zelf. Maar het kan natuurlijk ook door een interim Lean-professional in te zetten op een project of voor een doorbraak sessie in een dag. Als we jouw team maar blijvend in beweging zetten!

Het start met een intake met onze managing consultant - een executive ervaringsdeskundige - en tasten samen met jou de wensen af. We maken geen complexe plannen, maar een praktische routemap die stap voor stap je organisatie meeneemt. Samen met jou creëren we draagvlak, vertalen we strategie naar 'doen' en komt er structuur in de uitvoering naar het gezamenlijk doel.

Eigenlijk 'win' je drie keer: je organisatie, je team en jijzelf worden er samen door geïnspireerd (teambuilding), je investeert merkbaar in jezelf en je mensen (opleiding) en het levert concrete resultaten op (executie kracht).

De expertise die we meebrengen

Onze consultants zijn niet alleen HBO, WO of WO+ geschoold, ze brengen ook een brede en aantoonbare ervaring mee in het praktisch realiseren van veranderingen met Covey, Lean & Agile technieken. Ze zijn minimaal Lean Black Belt gecertificeerd in onze eigen opleidingsprogramma dat onder leiding staat van onze Lean-Masters en LCS-geaccrediteerd is. Daarnaast hebben ze als professional ook gewerkt in vakgebieden als finance & control, supply chain, productie, sales & marketing, ICT en digital transformation. De combinatie maakt hen voor ons de ideale project & program consultants. We vertellen je graag meer over onze trajecten bij universiteiten, middelbare scholen, fabrieken, zorginstellingen en woningcorporaties.

interim | consultancy | werving & selectie | trainingen

Wat we graag aanpakken

“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

Trainingen voor in je agenda

Start datum

Wat

Duur

Trainingsdagen

Locatie

9 oktober 2023

Lean Black Belt

7 dagen en 2 dagdelen

9 en 10 oktober, 6 en 7 november, 12 en 13 december, 15 januari, 11 maart (09:00 - 13:00), 13 mei (09:00 - 13:00)

SX Eindhoven

9 oktober 2023

Lean Green Belt

5 dagen

9 en 10 oktober, 6 en 7 november, 4 december

SX Eindhoven

In overleg

Project & programma management

2 dagen


Naar keuze

In overleg

Lean Yellow Belt

2 dagen

In overleg

Jouw locatie

Vacatures bij onze klanten

We werven niet alleen voor ons zelf. Ook voor klanten. Maar alleen als we echt overtuigd zijn van de perfecte match. Daarom zetten we hierbij onze managing consultants in. Zij begrijpen het beste wat de kandidaten en bedrijven nodig hebben. Voordat we gaan koppelen vragen we dus eerst heel diep door. Alleen dan wordt het een duurzame samenwerking.

Ik wil in gesprek

Consultant Project & Program Management

Sparke & Keane
Eindhoven of Maastricht

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Meer

Compliance Officer

Maprima
Maastricht
70k

Senior Business Controller

Kuijpers
Den Bosch
75k

Controller

Neos
Eindhoven
70k

Consultant Project & Program Management

Sparke & Keane
Eindhoven of Maastricht

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Business Controller

Vertrouwelijk
Eindhoven
85K

Onze services in herkenbare termen

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.

Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.
naar boven
chevron-upchevron-leftchevron-right