Strategy Consulting

Voor de bestuurders die een gedragen en uitvoerbare strategie willen. Een plan dat energie geeft en tot resultaten leidt.

Wat we doen

Wij voegen een frisse blik en procesdiscipline toe aan de kennis, kunde en "drive" die al in jouw organisatie zit. Samen komen we tot de perfecte strategische inzichten en opties. En bovendien het inzicht in de eerste stappen die gezet moeten worden om het ook echt van de grond te krijgen.

Het is pas een succes als er ook echt stappen gezet worden. In de planvorming bewaken wij daarom de realiseerbaarheid. Vooral door keuzes te maken en de stappen klein en haalbaar te houden. Zodat er ook echt vooruitgang en succes zichtbaar is. Om jou daarbij te ondersteunen, en ervoor te zorgen dat de plannen ook echt gerealiseerd worden, kun je gebruik maken van onze project & program management consultants.

Onderscheidende aanpak

Voor onze werkwijze halen wij veel inspiratie uit de 7 habits van Covey en Lean & Agile. Voor ons is Lean & Agile zoveel meer dan een slimme kostenredecutie techniek. Het is een toverdoos vol technieken om draagvlak en procesdiscipline te creëren. Het zorgt voor een cultuur van continu verbeteren waadoor je zelf of als organisatie steeds effectiever wordt. De perfecte sfeer om te werken aan een succesvolle strategie!

Het start met een intake met onze managing consultant - een executive ervaringsdeskundige - en tasten samen met jou de wensen af. We maken geen complexe plannen, maar een praktische routemap die stap voor stap je organisatie meeneemt. Samen met jou creëren we draagvlak, bepalen we de strategie opties en vertalen we het naar 'doen' zodat er structuur in de uitvoering komt.

Onze mensen hebben uiteenlopende expertises waaruit we het perfecte team kunnen samenstellen voor jouw vraagstuk en context. Ontbreekt het ons aan specifieke expertise, dan vinden we die alsnog in ons netwerk.

De expertise die we meebrengen

Onze consultants zijn niet alleen HBO, WO of WO+ geschoold, ze brengen ook een brede en aantoonbare ervaring mee in strategievorming en het praktisch realiseren van veranderingen met Covey, Lean & Agile technieken. Ze zijn minimaal Lean Black Belt gecertificeerd in onze eigen opleidingsprogramma dat onder leiding staat van onze Lean-Masters en LCS-geaccrediteerd is. Daarnaast hebben ze als professional ook gewerkt in vakgebieden als finance & control, supply chain, productie, sales & marketing, ICT en digital transformation. We vertellen je graag meer over onze trajecten bij universiteiten, middelbare scholen, fabrieken, zorginstellingen en woningcorporaties.

Wat we graag aanpakken

“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

Onze services in herkenbare termen

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.

Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.
naar boven
chevron-up