Sparke & Keane versterkt positie in Limburg met de overname van We4people

12-01-2023 - Sparke & Keane, experts in Strategy Consulting, Project & Program Management, Finance & Control en Digital Transformation, versterkt zijn positie in Limburg met de overname van we4people, een interim- en detacheringsbureau op het gebied van finance & control. Door de overname groeit Sparke & Keane naar ruim 100 medewerkers. Voorlopig blijven beide merken naast elkaar bestaan, op termijn zal we4people opgaan in Sparke & Keane.

Lars Deneer, oprichter en algemeen directeur van Sparke & Keane: “Naast Brabant is Limburg altijd al een interessante markt voor ons geweest. We geloven dat je pas echt van waarde voor klanten kunt zijn als je onderdeel bent van hun ecosysteem. We waren ons aan het bezinnen over hoe we dat in Limburg zouden vormgeven. Precies op het juiste moment kwamen we in contact met we4people. We waren direct onder de indruk van de kwaliteit van de mensen, het grote netwerk dat ze hebben in Limburg en zagen veel synergie in de dienstverlening. En nog veel belangrijker, ook qua cultuur was er direct een klik. De combinatie van beide organisaties maakt dat we zowel onze klanten als die van we4people nog beter kunnen helpen.”

Guy Vroemen, oprichter en managing partner van we4people: “Net als Sparke & Keane waren we ons aan het bezinnen op een volgende stap voor onze organisatie. De visie van Sparke & Keane op ontwikkeling van hoogopgeleide financials - én - hun propositie naar klanten bleek heel goed te matchen met onze ideeën. Onze huidige consultants zijn goed opgeleid en hebben al veel kennis van digitale innovatie. Wat miste was de extra stap naar het brengen van meer duurzame verandering bij klanten. We denken dat door de ervaring van Sparke & Keane op change management dit goed wordt aangevuld. Ook is het goed dat Sparke & Keane al een groter aantal Senior Consultants heeft die de junior- en medior consultants coachen en kunnen begeleiden bij klanten. Ons team ziet die kansen ook en reageerde enthousiast. We zijn klaar voor deze nieuwe stap en kijken uit naar de toekomst omdat we ervan overtuigd zijn dat we van nog meer waarde zijn voor onze klanten!”

Wat gaat er veranderen?
Medio 2023 zal we4people volledig opgaan in Sparke & Keane. Alle klanten behouden hun eigen contactpersonen en op dat vlak verandert er dus niets. Uiteraard zullen klanten op termijn ook profiteren van de bredere dienstverlening van de nieuwe organisatie. Hetzelfde geldt voor de medewerkers. Samen zijn ze onderdeel van een consultancybureau met stevige groeiambities waarbij de beste dienstverlening voor klanten en aandacht voor de ontwikkeling van het talent van medewerkers altijd het uitgangspunt is.

Over Sparke & Keane
Sparke & Keane is opgericht in 2010. Gestart als experts op het gebied van finance is het inmiddels een consultancybureau voor Strategy Consulting, Project & Program Management, Finance & Control en Digital Transformation. De consultants hebben hun thuisbasis in Eindhoven en werken voor en bij organisaties in Brabant en Limburg.

Over we4people
We4people bestaat sinds 2008 en is een interim- en detacheringsbureau op het gebied van Finance & Control. Het bureau helpt hoogopgeleide professionals aan werk dat ‘past als een handschoen’. Daarnaast helpt we4people organisaties met tijdelijke inzet van consultants die kennis en ervaring hebben in business- financial- en project- control, accounting en reporting & BI. We4people is gevestigd in Maastricht en richt zich op Limburg.

naar boven
chevron-up