Terug naar overzicht

Power BI 1 op 1 praktijktraining

‘Learning on the job’, begeleid door ons

Uit onderzoek onder meer dan 600 alumni van onze Power BI trainingen blijkt dat zij in de praktijk regelmatig vastlopen. En dan is het lastig om de juiste informatie of tip te vinden. De redenen zijn heel divers en zeker dus niet eenvoudig te standaardiseren in een training. Daarom bieden wij dan ook bereikbaar maatwerk aan: je huurt een Power BI expert van ons in per dag. Heel flexibel en gericht op jouw vraag. Je krijgt een combinatie van de specifieke theorie van jouw vraag en we helpen uiteraard direct mee om het probleem samen met jou op te lossen. Iets geleerd en het probleem verholpen in één keer. Je kunt weer verder!

Ruim 600 deelnemers volgden onze Power BI trainingen en 98% van hen beoordeelt deze met een 8 of hoger!

Voor wie?

  • Professionals die Power BI al gebruiken en specifieke kennis en ervaring missen om een concreet probleem op te lossen.
  • Professionals die zelf hun Power BI landschap naar een volgend niveau willen brengen en daar gerichte ondersteuning bij willen.
  

Leervorm

Je krijgt een telefonische intake waarin je samen met jouw begeleider van Sparke & Keane de probleemstelling helder maakt. Op basis daarvan stellen jullie samen een planning op waarin het aantal contactmomenten wordt bepaald. De begeleider bereidt zich voor en gaat gedurende de contactmomenten direct met jou aan de slag. Waar nodig wordt eerst theorie gedeeld. De meeste energie gaat naar het daadwerkelijk ‘kraken’ van jouw vraag en jou daarbij goed meenemen. De volgende keer kun je dit zelf! Dat is het doel.

Ben je bezig met een groot Power BI project en heb je veel meer ondersteuning nodig, dan kun je ook overwegen om een expert van Sparke & Keane voor een intensievere periode in te zetten via onze interim diensten.

Leerdoelen

  • Je begrijpt de stapsgewijze aanpak van onze experts en kunt dat nu ook zelf toepassen bij nieuwe uitdagingen in Power BI.
  • Je kunt jouw specifieke probleem in Power BI nu ook zelf oplossen en dit aan anderen uitleggen.

Praktische info

Op locatie of kantoor Sparke & Keane: alleen in volledige dagen, dagtarief van €1.000 exclusief BTW.
Online: per uur met een maximum van 3 uur per dag, uurtarief van €100.
Meer info: 040 24 05 306 of stuur een e-mail naar info@sparkeandkeane.nl.

Meld je direct aan
op de gewenste datum

Data

Wat

Duur

Locatie

In overleg

Power BI 1 op 1 praktijktraining

In overleg

Jouw locatie
naar boven
chevron-up