Onze kracht

Sparke & Keane is zeer goed in staat om dergelijke rollen op te pakken omdat wij altijd de juiste samenstelling van kennis en ervaring kunnen maken om de klus te klaren. De basis is altijd onze diepgaande Lean & Agile aanpak en projectmanagement skills. Dat zorgt ervoor dat er wordt gewerkt vanuit draagvlak en altijd in overzichtelijke stappen. Iedereen aan boord! En dan is er uiteraard veel aanvullende inhoudelijke kennis en ervaring nodig. En die hebben we in huis! Op het gebied van systeemkennis bijvoorbeeld (o.a. Dynamics 365 Business Central, SAP R3/4 Hana, AFAS en Exact). Maar ook de inhoudelijke expertise van data en systeemlandschappen, financiële inrichting, wet- en regelgeving en process optimalisatie technieken.

Inzet van ervaren Project Managers

Senior Project Managers Jordi Boons (RC met 14 jaar werkervaring) leidt bijvoorbeeld zeer succesvol en zelfstandig de SAP integratie bij Philips. Extra complex omdat twee organisaties van werkwijze transformeren en integreren in Philips. Regelmatig valt hij terug op kennis van collega's van Sparke & Keane.

Consultant Harm Leijssen (talent met 6 jaar werkervaring en inmiddels RC) is Projectlead van de implementatie van Dynamics bij Solarge. Hier moeten alle processen en interne controles van scratch af aan worden opgezet en soepel worden ingericht in het ERP waarbij de auditor meekijkt i.v.m. de gewenste onmiddellijke goedkeurende verklaring. De kracht van Sparke & Keane is dat Harm hierbij ondersteund wordt door Managing Consultants Brigit Verschuren en Dennis Leenheers.

Gouden oplossing

Een brede ervaring met ERP-pakketten en keigoed zijn in Project Management: onze gouden combinatie om de implementatie of transformatie van ERP’s vlot te laten verlopen. We houden ervan om de dingen makkelijk te maken, dus zorgen we voor een gestructureerde aanpak van elk project.