Wij maken wat complex is simpel.

Dat doen we niet alleen door lef te tonen, maar ook door oprecht met aandacht te luisteren. Naar mensen, naar ambities én naar de inhoud. Want, alleen zo kunnen we advies geven dat hout snijdt en maken we complexe materie makkelijk. En alleen zo komen we erachter wat werkt. Voor een organisatie, voor een persoon, voor het succes.

Bij ons geen wazige praat, maar realistische plannen en bovenal: actie! Met beide benen op de grond, met hart voor de zaak en dicht bij jou. Want door slagvaardig te zijn begeleiden we organisaties met Strategy Consulting, Project & Program Management, Finance & Control en Digital Transformation.

Daarnaast groeien ambitieuze potentials en professionals onder onze hoede uit tot wie ze willen zijn en worden. Want met Sparke & Keane heb je iemand aan je zijde, die de aandacht geeft die nodig is om ervoor te gaan, te kiezen, te leren en te groeien. De aandacht, kortom, om te dóen.

Wij werken volgens 3 heldere stappen

Complexe zaken simpel maken vergt een slimme (maar tegelijkertijd simpele) aanpak die als basis dient voor maatwerk. Ja, je leest het goed: een vaststaand proces én maatwerk. Een gekke combinatie voor velen. Maar daar is waar wij omdenken. Geen enkel vraagstuk is namelijk hetzelfde, dus de invulling (en oplossing!) ook niet. Echter, de manier waarop je de uitdaging aanvliegt en met zekerheid kan fixen vraagt om een bewezen battleplan. Hierbij gaan we eerst vertragen om de 'reason for action' te begrijpen, zodat we kunnen stabiliseren middels een pragmatisch plan en omdenken, en zo opnieuw met 200% te kunnen versnellen en stap voor stap de oplossing te implementeren.

proces-vertragen.jpg
proces-stabiliseren.jpg
proces-versnellen.jpg
feitjes-sparke-and-keane-01.jpg
s&k_business-people-&-content_500x500px.jpg
feitjes-sparke-and-keane-03.jpg
sparke-&-keane_drink_verlengd-small.jpg

Ons trackrecord

Trofeeën van succes

Walk the walk, and talk the talk. Oftewel, doen wat je belooft. Daar houden wij van. Zo beloven wij dat onze Sparke & Keaners simpelweg impact maken én inspireren. Ze voegen waarde toe aan organisaties door echt samen te werken, en groeien tegelijkertijd als mens en professional. En dat maakt het verschil. Benieuwd naar ons trackrecord van succesverhalen?

Vraag het Bart!

Als Director Business, Content & People Development van Sparke & Keane kan Bart je alles vertellen over Sparke & Keane, inclusief mooie anekdotes, bijzondere projecten en geslaagde trainingen of events. Dus wil je meer weten? App, bel of mail Bart meteen, en we beloven dat hij vol enthousiasme al je vragen beantwoord.

vierkant-bl-bart-k.jpg

Bart Kemp

"Er is geen vraag over Sparke & Keane die ik niet kan beantwoorden. Denk jij dat je er toch een weet? Dan ga ik graag de uitdaging aan! Uiteraard mag je me ook bellen om gewoon kennis te maken. Ik ben er altijd voor in om nieuwe mensen te ontmoeten (of bij te kletsen met bekenden)"

b.kemp@sparkeandkeane.nl

Op de hoogte blijven van Sparke & Keane?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd up to date: als gaat om een event, een nieuwe training, een vacature of de laatste trends en ontwikkelingen.

Leuk dat je op de hoogte wil blijven van Sparke & Keane! Binnenkort ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox met de laatste updates.