Onze werkwijze? Kleine stappen, sneller thuis

Wij houden niet van standaard, én niet van dikke plannen en weinig actie. Wij willen vooruit, samen met jou en je team. Draagvlak creëren en stappen maken. Van een 4 naar een 6, vervolgens naar een 7 en als het nodig is zelfs naar een 9. Kleine stappen, sneller thuis én dus meer momenten om vooruitgang te vieren. Goed voor de team spirit en het eindresultaat!

Daarom werken wij heel Lean en zetten wij de juiste Sparke & Keaners aan tafel. Zo is er altijd een managing consultants van de partij om op executive niveau mee te denken, verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken en vanuit zijn expertise te zorgen voor effectief succes.

Benieuwd welke expertises onze Sparke & Keaners (kunnen) inzetten om van jouw vraagstuk een succes te maken? Klik op één van de buttons om meer te weten te komen.

executive.jpg

Executive Consulting

Pragmatische antwoorden voor "alle" vraagstukken die je als executive kunt hebben.

Wat we doen

Wij voegen een frisse blik, externe kennis en kunde toe. Dit samen met procesdiscipline aan de kennis, kunde en "drive" die al in jouw organisatie zit. Van strategische heroriëntatie, het aanjagen van organisatie- en/of executie kracht tot individuele coaching en begeleiding. 

Doelmatig, een gezamenlijke aanpak, het creëren van draagvlak, persoonlijke ontwikkeling, bondgenootschap en een realistische, pragmatische stap voor stap aanpak zijn de sleutelwoorden voor ons.

finance.jpg

Finance & Control

Voor CFO's, financieel management en professionals die extra kennis en capaciteit op HBO, WO en WO+ niveau zoeken.

Wat we doen

Wij ondersteunen finance & control afdelingen van zowel profit als not for profit organisaties met vraagstukken op het gebied van capaciteit en kennis. En daarbij gaan we voor de lange termijn, als een echte bondgenoot. Net zoals accountants, fiscalisten en bankiers dat ook doen. Zodat we elkaar goed leren kennen en onze oplossingen steeds doortreffender en blijvend zijn.

csrd.jpg

CSRD

Voor iedereen die aan de slag wil met CSRD en concrete pragmatische oplossingen zoekt. Oplossingen die verder gaan dan de “route naar het groene vinkje”, en gelijktijdig de energie in jouw organisatie losmaakt door de kansen te ontdekken ontdekken die in een CSRD traject verscholen liggen.

Wat we doen

Binnen het onderwerp CSRD gebeurt enorm veel, en het eerlijke antwoord is; “er is nog geen ultiem antwoord” over hoe je dit nu het beste kunt aanpakken. Hoe gaan audittrajecten eruitzien, wat betekenen de ESRS-richtlijnen voor specifieke sectoren en wat is de impact op het verduurzamen van businessmodellen? 

digital.jpg

Digital Transformation & BI

Voor de CIO, CTO en CDO die grip wil houden op IT governance en beheersbaarheid in een tijdperk van digitale transformatie. Maar dan beheersbaar omdat we focussen op een flexibele en schaalbare datastrategie - en governance. Van (her)structureren en harmoniseren van data, processen en applicatie tot het managen van een ERP of BI project.

Wat we doen

Veel bedrijfsprocessen zijn al heel digitaal en dat neemt alleen maar toe door de snelle ontwikkelingen en grotere toegankelijkheid. Hoe pak je dit aan?

lean.jpg

LEAN Project & Program Management

Voor iedereen die een cultuur van teamgeest, daadkracht, besluitvaardigheid en resultaat wil creëren. Waar al het goede van LEAN werken versterkt wordt met Covey en Agile. En zo samen komen om executie kracht toe te voegen aan jou, je project of je organisatie.

Wat we doen

De strategische plannen en juiste inzichten zijn er, tijd voor actie! En toch blijkt dat vaak heel lastig te zijn. Hoe krijg je een goed plan geïmplementeerd en iedereen enthousiast? Precies dat is waar onze energie zit. Wij delen deze kennis en ervaring graag met jou! Van trainingen tot aan de uitvoering.

werkstudenten.jpg

Werkstudenten

"Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst", luidt het gezegde. En dat is precies wat we voor ogen hebben wanneer we met jong talent werken. Een thema dat ons opviel tijdens alle college's en programma’s die we geven op Universiteiten en Hogescholen, is de vraag: "Hoe overbrug je de kloof tussen studie en het bedrijfsleven?". Het Werkstudentschap is een bewezen aanpak die voordelen biedt, niet alleen voor de studenten maar ook voor het bedrijfsleven.

Wat we doen

Bij Sparke & Keane zien we de toegevoegde waarde om aankomend talent al tijdens de studie kennis te laten maken met het bedrijfsleven, dit doen we al vanaf het 2de leerjaar van de Universiteit. Als opdrachtgever krijg je niet alleen de kans om jong talent vroeg aan je te binden, maar profiteer je ook van de voordelen van werken met flexibel toptalent binnen je organisatie.

Altijd het juiste aanspreekpunt

Onze Managing Consultants zijn stuk voor stuk échte vakprofessionals die met lef ieder vraagstuk eigen maken. Desalniettemin hebben ze ook ieder hun eigen kracht. Dus ben jij op zoek naar meer informatie over een specifieke expertise? Kijk dan hieronder welke Sparke & Keaner je direct kunt mailen of bellen met al je vragen.

vierkant-bl-bart-k.jpg

Bart Kemp

Expertise:
Executive Consulting
Digital Transformation & BI


b.kemp@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-dennis-l.jpg

Dennis Leenheers

Expertise:
Finance & Control


d.leenheers@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-jelle-d[91].jpg

Jelle Diks

Expertise:
Digital Transformation & BI


j.diks@sparkeandkeane.nl

vierkant-ro-ralph-t.jpg

Ralph Thissen

Expertise:
LEAN Project & Programma Management
Finance & Control


r.thissen@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-roel-n.jpg

Roel Narinx

Expertise:
Executive Consulting
Finance & Control


r.narinx@sparkeandkeane.nl

dummy-image-square.webp

Maarten Boonen

Expertise:
LEAN Project & Programma Management
Finance & Control


m.boonen@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-jill-b.jpg

Jill Barten

Expertise:
Finance & Control


j.barten@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-bram-e.jpg

Bram Ewalts

Expertise:
Digital Transformation
Finance & Control


b.ewalts@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-rokan-d.jpg

Rokan De Hingh

vierkant-ro-fatima-r.jpg

Fatima Rebbah

Expertise:
Brand & Talent Manager


f.rebbah@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-quincy-a.jpg

Quincy Aitatus

Expertise:
Studentcoach


q.aitatus@sparkeandkeane.nl

Onze expertises in de praktijk brengen

Dat is wat wij graag doen en waar we goed in zijn. Benieuwd hoe dat bij verschillende van onze klanten tot succes heeft geleid? Klik op één van de cases hieronder en laat je verrassen.

Samen de wereld van CSRD verkennen

Gezamenlijk streven om te voldoen aan regelgeving over duurzaamheid. In het najaar van 2023 hebbe... Lees meer

Een Black Belt training volgen? Stefan van Happen vertelt hoe dat gaat

Een Lean Black Belt training volgen, wat levert dat nu eigenlijk op? Stefan van Happen, Business Controller

Lees meer

Lean Yellow Belt training voor studenten van Hogeschool Zuyd

Karin Dassen speelt een sleutelrol in het Lean community programma voor Hogeschool Zuyd studenten

Lees meer

Grip op Marketing & Sales

Kanters Special Products is een specialist in waterhygiëne, watermanagement en vloeibare voedingssupplementen geri... Lees meer

Altijd op de hoogte blijven?

Dat kan. Schrijf je hieronder direct in voor de nieuwsbrief en ontvang relevante updates over recente projecten, nieuwe Sparke & Keaners of events die je niet mag missen!

Leuk dat je op de hoogte wil blijven van Sparke & Keane! Binnenkort ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox met de laatste updates.