Voor wie?

  • Professionals die Power BI al gebruiken en specifieke kennis en ervaring missen om een concreet probleem op te lossen.

  • Professionals die zelf hun Power BI landschap naar een volgend niveau willen brengen en daar gerichte ondersteuning bij willen.

Leervorm

Je krijgt een telefonische intake waarin je samen met jouw begeleider van Sparke & Keane de probleemstelling helder maakt. Op basis daarvan stellen jullie samen een planning op waarin het aantal contactmomenten wordt bepaald. De begeleider bereidt zich voor en gaat gedurende de contactmomenten direct met jou aan de slag. Waar nodig wordt eerst theorie gedeeld. De meeste energie gaat naar het daadwerkelijk ‘kraken’ van jouw vraag en jou daarbij goed meenemen. De volgende keer kun je dit zelf! Dat is het doel.

Ben je bezig met een groot Power BI project en heb je veel meer ondersteuning nodig, dan kun je ook overwegen om een expert van Sparke & Keane voor een intensievere periode in te zetten via onze interim diensten.

Leerdoelen

  • Je begrijpt de stapsgewijze aanpak van onze experts en kunt dat nu ook zelf toepassen bij nieuwe uitdagingen in Power BI.

  • Je kunt jouw specifieke probleem in Power BI nu ook zelf oplossen en dit aan anderen uitleggen.

vierkant-bl-chris-g.jpg

Deze training wordt gegeven door Chris

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over deze training en wil je al je vragen beantwoord hebben? Chris staat voor je klaar! Laat je gegevens achter, en Chris zal binnenkort contact met je opnemen.


Chris Geraeds
Consultant