Wat we al gedaan hebben, dat zegt het meeste.

Dit is de vrolijkste pagina. Want hier delen onze consultants hun successen. Niet alleen vanuit het perspectief van de klant. Maar ook wat het voor henzelf betekent.

We kunnen niet zomaar alles delen. Sommige cases zijn vertrouwelijk. Kijk daarom ook bij "expertise" om een goede indruk te krijgen van onze dienstverlening.

Reacties van klanten en Sparke & Keaners

“Het is enorm prettig om op deze manier kennis te maken met de wereld van RPA. Voor een kleine investering krijg je een goed beeld van wat er wel en niet kan en wat de impact van een implementatie is. Tegelijkertijd neem je de organisatie vanaf het begin mee in het verander proces. Of zoals een teamlid zei: "Fijn, nu hoef ik niet als een speurhond alle details zelf op te sporen.”

Stichting Radar
Vivienne van Seggelen (CFO)

“Wil je bedrijfsprocessen automatiseren, dan is er meteen in vliegen vaak niet de beste manier. Je zou zomaar kunnen eindigen met een gigantisch project dat je veel stress bezorgt en geld kost, maar niets oplevert. Dankzij de stap voor stap benadering wist Radar goed wat RPA-implementatie zou opleveren of net niet, hoe groot de investering zou worden en wat de mogelijkheden — en addertjes — van deze krachtige technologie zijn. We hebben hen door de bomen het bos laten zien en de wereld van RPA helder gemaakt voor hen. Dat doen we nu eenmaal graag en goed.”

Stichting Radar
Senior Consultant Sparke & Keane)

“Doordat Chris Geraeds zijn gedegen Power BI kennis heeft gecombineerd met het gebruik van SQL kon hij zelfstandig al snel zaken oppakken zonder dat we extra kosten hoefden te maken bij een externe partij. Dat zorgt niet alleen voor meer daadkracht, maar geeft ook extra glans aan Chris zijn succesvolle tijd bij ons.”

idverde
Ralph Mol (deputy CFO)

"Het was leerzaam en leuk om een brug te slaan tussen de business, Finance en IT. Door het werken als sparringpartners leer je hoe je je impact kunt vergroten. Mijn SQL kennis werd snel verrijkt door learning on the job en het volgen van trainingen via Datacamp. Zo heb ik geleerd hoe je het datalandschap duurzaam kunt inrichten. Ik had het gevoel dat ik snel een merkbare impact kon maken bij de klant."

idverde
Chris Geraeds (consultant Sparke & Keane)

"Ik heb genoten van deze grote ERP-implementatie. Als projectlead Finance heb ik on the job veel bijgeleerd. Mijn Lean-kennis kwam goed van pas bij het stakeholder management. Het vinden van balans tussen verschillende belangen gaat me goed af. En uiteraard bij doelgericht meters maken. De samenwerking met de vele experts binnen Philips en mijn collega's van Sparke & Keane maakte dit project een echt feest."

Philips
Jordi Boons (senior consultant Sparke & Keane)

“Het gaf me veel gemoedsrust dat projectleider Jordi alles onder controle had en dat ik op hem en anderen van Sparke & Keane kon rekenen om ons te helpen waar nodig. Het succes van dit project is ongetwijfeld het gedeelde ownership tussen onze beide bedrijven.”

Philips
Chadd O'Niel (CFO Philips IGT)

“Het voordeel van samenwerken met Sparke & Keane is dat ze sterk zijn in de combinatie van applicatiebeheer, datalandschap en BI-tooling. Ze maakten de relaties heel pragmatisch inzichtelijk, waardoor het probleem snel voor iedereen duidelijk werd. Hun oplossingen werkten ze ook meteen door op de verschillende onderdelen en dat was krachtig en snel. Naast sparringpartner voor mij waren ze ook heel hands-on en pakten ze veel zaken zelf op. Voordat Jelle vertrok zorgde hij ervoor dat de nieuwe werkwijze was doorvertaald in het proces van implementatietrajecten zodat nieuwe applicaties goed in het datalandschap en de Power BI rapportages terechtkomen.”

Daelzicht
Antoinette Rutten (manager IT)

“Ik heb superveel geleerd bij Daelzicht, vooral omdat ik zo diep ben betrokken in het IT-domein. Daar ben ik Antoinette dankbaar voor en deze kennis kan ik nu verder uitbouwen en inzetten voor andere klanten. Ook mooi dat ik zo mijn kennis van SQL en Power Automate heb kunnen vergroten. Onmisbare schakels in een Business Intelligence project ben ik achter gekomen. Naast de technische kant heb ik genoten van het meenemen van de medewerkers van Daelzicht. Ik zette hun werk op zijn kop en vond het belangrijk om draagvlak te krijgen bij hen. Dat is goed gelukt en ik ben trots op een tevreden klant!"

Daelzicht
Jelle Diks (consultant Sparke & Keane)
naar boven
chevron-up