Wat kun je na de training? 

  • Je bent in staat om een Lean cultuur te bevorderen. 

  • Je kunt verbeterprojecten organiseren volgens de Lean filosofie. 

  • Je kunt groepssessie faciliteren en collega's ondersteunen en enthousiasmeren. 

  • Je ziet sneller verbeter potentieel en bent in staat om dat ook voor anderen zichtbaar en meetbaar te maken. 

  • Je hebt een helder beeld hoe de nieuwste digitale tools procesverbeteringen kunnen versnellen en kunt dat met voorbeelden aan anderen uitleggen. 

Benieuwd welke Lean trainingen we nog meer aanbieden? Klik op onderstaande link voor de volledige Lean brochure.

Opzet 

Tijdens de theoriedagen wordt er op een interactieve wijze kennis én ervaring opgedaan met de Lean filosofie en de daar bijhorende tools.  Na succesvol afronden van het theorie-examen ontvang je een theoriecertificaat en ben je klaar voor je praktijkopdracht.

Als je start met deze training is het niet noodzakelijk dat je al een praktijkopdracht hebt gedefinieërd. We ondersteunen je graag bij het definiëren hiervan. Je hebt gedurende twee jaar na het behalen van het theoretische traject de tijd om de praktijkopdracht af te ronden.

De praktijkopdracht is het volbrengen van een verbeterproject m.b.v. het A3. Je rol als Green Belt staat hierbij centraal. Na afronding van de (door een Master Black Belt beoordeelde) praktijkopdracht en ontvang je het internationaal erkende LCS-certificaat Level 1c. 

Tijdens de praktijkopdracht word je beoordeeld op je vermogen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Klik op onderstaande link om meer te weten over de inhoud van een Lean Green Belt opdracht.

1500 professionals en ruim 130 organisaties gingen je voor

sparke-_-keane_batman_element.webp

Lean Green Belt training voor wie wil excelleren

...en weet dat nieuwe skills daarvoor cruciaal zijn.

We've got you! Onze Sparke & Keane Black Belt Master trainers zijn ware professionals als het aankomt tot het boosten van jouw kennis en die van jouw team. Durf jij het aan om te kiezen voor groei?

vierkant-bl-sanne-t.jpg

Deze training wordt gegeven door Sanne

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over deze training en wil je al je vragen beantwoord hebben? Sanne staat voor je klaar! Laat je gegevens achter, en Sanne zal binnenkort contact met je opnemen.


Sanne Tenbult
Lean Master Black Belt

Principal Consultant