Strategy Consulting

Voor de bestuurders en managers die een gedragen en uitvoerbare strategie willen. Een plan dat energie geeft en tot resultaten leidt.
Meer strategy consulting

Finance & Control

Voor CFO's, financieel management en professionals die extra kennis en capaciteit op HBO, WO en WO+ niveau zoeken.
Meer finance & control

Project & Program Management

Voor besturen, managementteams en professionals die een cultuur van teamgeest, daadkracht, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid willen creëren.
Meer project & program management

Digital Transformation

Voor de CIO, CTO en CDO die grip wil houden op IT governance en beheersbaarheid in een tijdperk van digitale transformatie.
Meer digital transformation

Meer dan 100 consultants

Van WO-werkstudenten tot executives. Van HBO-ers tot postdocs. Breed geïnteresseerd en opgeleid in controlling, audit, econometrie, information management of bedrijfskunde. En dat wordt steeds verder uitgebreid.

Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal door ons zijn opgeleid in Lean, helemaal tot Black Belt-niveau. Dat verklaart hun drive om elke dag nog een beetje beter te worden. Daarnaast zijn ze heel digitaal en sowieso expert in Power BI en Power Automate.
Lees de verhalen

Onder regie van managing consultants

Inhoudelijke vakspecialisten met veel ervaring in het bedrijfsleven op executive niveau. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt en verplaatsen zich in jou. Ze begrijpen wat nodig is en organiseren dat het wordt uitgevoerd door onze specialisten. Geen ontsporingen onderweg dus, wel gecontroleerd bijsturen waar nodig. Jij profiteert van executive ervaring en hun klankbord. Zonder dat je daarvoor betaalt! Want wij kunnen zo ons team slagvaardiger laten werken en sneller laten leren. Dat is een geweldige win-win voor iedereen.
Spreek een managing consultant

Samen met jou

Jouw team is een belangrijk onderdeel van de oplossing. Zo wordt het ook hun oplossing en leren ze snel bij. Want je wil niet één keer resultaat boeken, je wil oplossingen die blijven duren. En je mensen blijven boeien, zodat ze graag voor je (blijven) werken.
Wat klanten zeggen

Volgens een strak proces

Geen prefab plannen, maar samen goed kijken naar wat er is en wat je wilt bereiken. Vervolgens in logische kleine stappen – volgens een strak proces – aan de slag. Vooruitgang van een 4 naar een 6, vervolgens naar een 7 en als je dat echt wilt ook naar een 9. Kleine stappen, sneller thuis. Want als je het meteen te moeilijk maakt, dan ligt frustratie op de loer.

Daarom werken wij heel Lean en met de juiste experts in de juiste samenstelling. Open vizier, zodat we niet tegen dezelfde muren aan lopen. En met een rotsvast vertrouwen in het proces, onze experts en de samenwerking met jou. Als echte bontgenoten.
Neem nu contact op

Onze service in herkenbare termen 

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.


“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

naar boven
chevron-up