Digital Transformation

Maar dan beheersbaar omdat we focussen op een flexibele en schaalbare datastrategie - en governance. Van (her)structureren en harmoniseren van data, processen en applicatie tot het managen van een ERP of BI project.

Wat we doen

Veel bedrijfsprocessen zijn al heel digitaal en dat neemt alleen maar toe door de snelle ontwikkelingen en grotere toegankelijkheid. Dat heeft veel impact op het applicatie-, proces- en datalandschap, want dat verandert net zo snel mee. IT governance en beheersbaarheid strijden steeds vaker met de strategisch en operationele belangen van de gebruikers. Om dit speelveld overzichtelijk en future proof te houden worden de CIO, CTO en CDO uitgedaagd. Wij helpen graag met duurzame en schaalbare oplossingen zodat je wendbaarder bent bij toekomstige veranderingen in jouw organisaties.

ICT-beleid | data management en -analyse | applicatie & functioneel beheer

Onderscheidende aanpak

De kern is dat we ons niet verliezen in te grootse vergezichten, technische complexiteit of schoonheid. Niet teveel tegelijk en een duurzame als uitgangspunt door het flexibel en schaalbaar in te richten. Wij streven naar de juiste balans tussen planning en uitvoering. Er moet per slot van rekening iets gebeuren. Daarom is onze aanpak gebaseerd op de Lean filosofie en Lean tools die ervoor zorgen dat we focussen. Samen met de mensen die de oplossing hard nodig hebben en van de hoed en de rand weten. Dat zorgt voor draagvlak, resultaten en houdt rekening met de soms uitdagende relaties met andere afdelingen. Zo komt er energie en kracht vrij om in kleine stappen heel ver te komen. En omdat we jouw mensen betrekken bij de oplossing én trainen, is het ook nog eens heel duurzaam en kun je nieuwe digitale ontwikkelingen beter benutten.

Innovatieve aanpak

Onze aanpak vergt procesdiscipline, gevoel voor de context en een frisse blik om vraagstukken die moeilijk lijken weer makkelijk te maken. Ons team combineert deze vaardigheden. Je spreekt eerst met een Managing Consultant (expert op executive niveau) om de ‘reason for action’ helder te krijgen en samen te onderzoeken wat er als eerste moet gebeuren. Vervolgens stellen we in overleg de juiste oplossing samen. Kenmerk van deze oplossing is dat het heel flexibel is en in overzichtelijke stappen. Zo kun je zelf bijsturen en maak je het zo klein of groot als je zelf wil.

De expertise die we meebrengen

Wij helpen je graag met werving & selectie, (inhouse maatwerk) trainingen, adviseringstrajecten en interim-oplossingen van junior professionals tot executive projectmanagement. Ons team bestaat uit junior professionals tot en met executives, van HBO tot postdoctoraal. Allen Lean Black Belt en dus dodelijk effectief omdat ze hierdoor de taal van verbetering en verbinding spreken. Up to date op het gebied van data engineering, Azure, proces mining, SQL, (Power) BI, warehousing en RPA. De meesten hebben ook expertise opgedaan buiten digital transformation. Daardoor kunnen zij zich gemakkelijker verplaatsen in andere afdelingen en deze vaak uitdagende relaties beter managen.

interim | consultancy | werving & selectie | trainingen

Wat we graag aanpakken

  • Tijdelijke ondersteuning (applicatie & functioneel beheer, masterdata, data-analyse, data engineers, etc)
  • Adviestrajecten voor het managen van "digitale" implementaties van ERP, RPA of BI
  • Pragmatische 1 op 1 ondersteuning om snelheid te maken met BI of RPA
  • Advisering rondom een effectieve en uitvoerbare datastrategie en data governance
  • Het harmoniseren van data, processen en applicaties
  • Teambuilding en -planning om strategie, energie en kennis van je team te boosten
  • Ontwikkelen van een toekomstgerichte IT-organisatie
  • (Inhouse maatwerk) trainingen (zie beneden)
  • Executive search en werving & selectie van je staf
  • Klankbord en vaktechnische vraagbaak van CIO’s, CTO’s en CDO’s

“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

Trainingen voor in je agenda

Start datum

Wat

Duur

Trainingsdagen

Locatie

24 oktober 2023

Power BI Basistraining

2 dagen

24 en 31 oktober 2023

Kantoor Sparke & Keane

In overleg

Power BI 1 op 1 praktijktraining

In overleg

In overleg

Jouw locatie

In overleg

Power BI Basistraining - inhouse

In overleg

In overleg

Jouw locatie

Wordt binnenkort bekend gemaakt

Power BI Introductie

3 uren


Online

In overleg

Power BI Proof of Concept

Van een paar dagen tot een paar weken

In overleg

Jouw locatie

Wordt binnenkort bekend gemaakt

UiPath Developer

2 dagen


Kantoor Sparke & Keane

In overleg

Project Management voor financials en digital specialists

2 dagen


Naar keuze

Wordt binnenkort bekend gemaakt

RPA Introductie

3 uren


Online

In overleg

RPA Proof of Concept

Van een paar dagen tot een paar weken

In overleg

Jouw locatie

In overleg

RPA 1 op 1 praktijktraining

In overleg

In overleg

Jouw locatie

Vacatures bij onze klanten

We werven niet alleen voor ons zelf. Ook voor klanten. Maar alleen als we echt overtuigd zijn van de perfecte match. Daarom zetten we hierbij onze managing consultants in. Zij begrijpen het beste wat de kandidaten en bedrijven nodig hebben. Voordat we gaan koppelen vragen we dus eerst heel diep door. Alleen dan wordt het een duurzame samenwerking.

Ik wil in gesprek

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Meer

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Business Controller

Vertrouwelijk
Eindhoven
85K

Onze services in herkenbare termen

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.


naar boven
chevron-upchevron-leftchevron-right