Finance & Control

Bondgenoot voor iedere financial

Wat we doen

Wij ondersteunen finance & control afdelingen van zowel profit als not for profit organisaties met vraagstukken op het gebied van capaciteit en kennis. En daarbij gaan we voor de lange termijn, als een echte bondgenoot. Net zoals accountants, fiscalisten en bankiers dat ook doen. Zodat we elkaar goed leren kennen en onze oplossingen steeds doortreffender en blijvend zijn.

accounting | financial control | business control | project control

Onderscheidende aanpak

Om dat waar te maken werken wij met managing consultants. Executive niveau professionals met een RA- of RC-titel. Zij zijn je partner en aanspreekpunt en verantwoordelijk voor jouw tevredenheid over ons. Met hen bespreek je jouw vraagstukken en samen bepalen jullie de juiste vervolgstap. Dat kan een uitgebreid adviestraject zijn, maar ook een training zodat jouw team het zelf kan oplossen. Een interim invulling door een principal consultant die een zware rol invult, of juist een junior professional die door ons inhoudelijk begeleid wordt. Wat de oplossing ook is; de managing consultant regelt en bewaakt de uitvoering en blijft met jou afstemmen.

De expertise die we meebrengen

Onze financials zijn HBO, WO of WO+ geschoold van WO-werkstudenten tot executive RA’s en RC’s. We willen dat ze iets extra’s hebben. De oplossing zien die andere niet zien, of gemakkelijk de verbinding maken met andere afdelingen. Resultaten boeken en jou de rust geven dat het goed komt. Puur door persoonlijk eigenaarschap. We selecteren daar niet alleen scherp op; we ontwikkelen dit ook door de juiste begeleiding en een RC-opleiding. Aangevuld met vaktechnische trainingen zoals Lean op black belt niveau, Agile, Power BI en RPA, allen ontwikkeld in ons eigen SparkeLab.

interim | consultancy | werving & selectie | trainingen

Wat we graag aanpakken

 • Tijdelijke ondersteuning op functieniveau
 • Adviestrajecten voor het managen van implementaties van een ERP, RPA of BI
 • Opzetten en verbeteren van (circulaire/sustainable) business modelling
 • Voorbereiden van position papers en jaarrekening
 • Begeleiden van M&A en financieringen
 • Begeleiding van de opzet en groei van start en scale-ups
 • Structurele inzet van WO-werkstudenten voor standaard werkzaamheden
 • Teambuilding en -planning om strategie, energie en kennis van het team een boost te geven
 • Ontwikkelen van een toekomstgerichte finance-organisatie
 • (Inhouse maatwerk) trainingen (zie beneden)
 • Executive search en de werving & selectie van je staf
 • Klankbord en vaktechnische vraagbaak van de CFO en het finance management

“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

Trainingen voor in je agenda

Start datum

Wat

Duur

Trainingsdagen

Locatie

In overleg

Project Management voor financials en digital specialists

2 dagen


Naar keuze

In overleg

Project & programma management

2 dagen


Naar keuze

In overleg

@Risk praktijktraining

6 contacturen in 2 weken

In overleg

Jouw locatie

Vacatures bij onze klanten

We werven niet alleen voor ons zelf. Ook voor klanten. Maar alleen als we echt overtuigd zijn van de perfecte match. Daarom zetten we hierbij onze managing consultants in. Zij begrijpen het beste wat de kandidaten en bedrijven nodig hebben. Voordat we gaan koppelen vragen we dus eerst heel diep door. Alleen dan wordt het een duurzame samenwerking.

Ik wil in gesprek

Business Intelligence Wizard

Vertrouwelijk
Heeze
65K

Senior Business Controller

Kuijpers
Den Bosch
75k

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Meer

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Business Controller

Vertrouwelijk
Eindhoven
85K

Onze services in herkenbare termen

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.


naar boven
chevron-upchevron-leftchevron-right