Finance & Control

Voor iedere financial die echt het verschil wil maken


Wij richten ons op financials die vooruit willen. Van werkstudent tot CFO, wij zetten de ontwikkeling van jou (en je team) centraal. Zie ons als het verlengde van je afdeling of je persoonlijke vakinhoudelijke coach. Wij hebben kennis en ervaring in het brede spectrum van Finance. 

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en een passend antwoord op jouw vraag vanuit de inhoud, zijn onze kernwaarden. Onze financials zijn HBO, WO of WO+ geschoold en krijgen bij ons trainingen in de vakgebieden Lean, Agile, Power BI en RPA. We starten al onze projecten met een inhoudelijke intake met een Managing Consultant om samen met jou de beste aanpak te bepalen. Samen werken we naar een duurzame oplossing.

Onze kijk op finance & control


Jou vraagstuk kan ons eigenlijk niet gek genoeg zijn. Of het nu gaat om trainingen om jezelf of je team te ontwikkelen. Je eerste (financiële) bijbaan tijdens je studie of een interim oplossing voor wanneer de druk hoog is. Een vraagstuk bij (circulaire/sustainable) business modelling of bij de (her) inrichting van je bestaande of juist startende financiële organisatie. Mis je de capaciteit om een nieuwe vaste medewerker te werven. Of ga je nog een stap verder en heb je projecten binnen M&A, ERP of BI? Deze breedte maakt ons vakgebied zo mooi.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Samen kijken we naar de duurzame oplossing. De oplossing kan een adviseringstraject zijn of een interim opdracht met een door ons begeleide, junior financial of juist principal consultant die hele trajecten zelfstandig kan draaien. Maar kan ook een training, coaching traject of werving & selectie zijn. We zoeken de win-win op in het datalandschap en het vertalen van organisatierichting naar (financiële) stuurinformatie.

interim | consultancy | werving & selectie | trainingen

Wat we graag aanpakken

  • Tijdelijke ondersteuning op het gebied van financiële administratie, financial control, operations, sales control, business control of project control. 
  • Maatwerktrajecten op het gebied van ERP implementaties, (circulaire/ sustainable) business modelling, begeleiding van start en scale-ups, externe verslaglegging, financieringen en M&A werkzaamheden
  • Teamplan voor en met je afdeling, om de focus en energie weer aan te jagen in je team.
  • Ontwikkelen van een toekomstgerichte finance organisatie die past binnen jouw bedrijf of instelling. 
  • (Inhouse) trainingen op het gebied van @Risk (scenario planning), Power BI, RPA (Uipath/Power Automate), finance for non-financials, business case training, project of operations control, etc.
  • Executive search 
  • Werving & selectie 

Succesverhalen

“We denken niet in hokjes en hebben geen prefab plannen”

Trainingen voor in je agenda

Start datum

Wat

Duur

Trainingsdagen

Locatie

In overleg

Project Management voor financials

2 dagen


Naar keuze

In overleg

@Risk praktijktraining

6 contacturen in 2 weken

In overleg

Jouw locatie

Vacatures bij onze klanten

We werven niet alleen voor ons zelf. Ook voor klanten. Maar alleen als we echt overtuigd zijn van de perfecte match. Daarom zetten we hierbij onze managing consultants in. Zij begrijpen het beste wat de kandidaten en bedrijven nodig hebben. Voordat we gaan koppelen vragen we dus eerst heel diep door. Alleen dan wordt het een duurzame samenwerking.

Ik wil in gesprek

Senior Financial Controller

Solarge
Weert
85k

Senior Business Controller

Kuijpers
Den Bosch
75k

Controller

Neos
Eindhoven
70k
1 2 3 5

Meer

Applicatiebeheerder

Van Loon Group
Son
60k

Controller

Neos
Eindhoven
70k

Business Controller

Vroon
Breda
70k

Corporate Controller

TU/e
Eindhoven
75k tot 85k

Plant Controller

Ranpak
Heerlen
max 80k

Financial Controller

AFB International
Oss
max 70k

Consultant Sparke & Keane

Sparke & Keane
Eindhoven
40k tot 100k

Werkstudenten

Sparke & Keane
Omgeving Eindhoven

Project Controller

TU/e
Eindhoven
55k tot 60k

Financial Analyst

Ranpak
Heerlen
max 80k

Group Accountant

TU/e
Eindhoven
75k tot 85k

Assistent Controller (starter en 2e stap)

Vinci Energies
Veghel
45k tot 55k

Business Analyst

Geheim!
Omgeving Den Bosch
max 70k

Onze services in herkenbare termen

Interim

Haal onze hulp tijdelijk in huis, voor een specifieke functie. Van heel kort tot misschien wel een jaar. Zijn we eerder klaar, dan keren we direct terug naar ons nest.

Vast

Ons netwerk is groot! Onze managing consultant klankbord eerst met je om samen goed te begrijpen wat we willen vinden. Vervolgens gaan onze recruitment consultants aan de slag en kijkt de managing consultant mee. Zo vinden we samen een match die precies past en blijft werken.

Consultancy

Gericht op de gewenste oplossing en in beheersbare stappen gebaseerd op de Lean-cultuur. Geen grote offertes, maar eerst samen met jou en je team uitzoeken wat er al is en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Daarna reflecteren en samen bekijken of er een volgende stap nodig is. Want regelmatig blijkt het mee te vallen en kun je prima zelf verder.

Trainingen

Snelle kennisoverdracht is vaak al genoeg. En daarnaast ideaal om jouw mensen te binden door ze te laten leren en te boeien. Project management & control. Power BI. Lean & Agile. Power Automation. En ga zo maar door.
naar boven
chevron-upchevron-leftchevron-right