Wat kun je na de training? 

  • Je bent in staat een Lean cultuur te creëren en daardoor de leiding te nemen in de Continuous Improvement agenda van je organisatie. 

  • Je weet hoe je verbeterprojecten kunt initiëren en organiseren en kunt een grootschalig, afdeling overstijgend Black Belt traject managen en leidinggeven aan projecteigenaren op Green Belt niveau. 

  • Je kunt als professional de organisatie helpen met het starten en afronden van verbeteringen. Hierdoor verbetert je dialoog met andere afdelingen en stakeholders van de organisatie. 

  • Je kunt processen heel snel inzichtelijk en meetbaar maken en ziet meteen waar de knelpunten zitten. 

  • Gebruik maken van de kennis uit de S&K Lean Black Belt Alumni groep. 

Benieuwd welke Lean trainingen we nog meer aanbieden? Klik op onderstaande link voor de volledige Lean brochure.

Opzet 

Tijdens de theoriedagen wordt er op een interactieve wijze kennis én ervaring opgedaan met de Lean filosofie en de daar bijhorende tools.  Na succesvol afronden van het theorie-examen ontvang je een theoriecertificaat en ben je klaar voor je praktijkopdracht. De praktijkopdracht is het volbrengen van een verbeterproject m.b.v. het A3, waarbij een minimale besparing van €30.000,- gerealiseerd wordt. Tijdens de intervisiemomenten én de persoonlijke begeleidingsmomenten sparren we over je praktijkopdracht, waarbij je rol als Black belt centraal staat.

Als je start met deze training is het niet noodzakelijk dat je al een praktijkopdracht hebt gedefinieërd. We ondersteunen je graag bij het definiëren hiervan. Je hebt gedurende twee jaar na het behalen van het theoretische traject de tijd om de praktijkopdracht af te ronden.

Nadat de praktijkopdracht is afgerond wordt deze beoordeeld door twee Lean Master Black Belts van Sparke & Keane en ontvang je het Internationaal erkende LCS certificaat - Level 2a. 

Tijdens de praktijkopdracht word je beoordeeld op je vermogen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Klik op onderstaande link om meer te weten over de inhoud van een Lean Black Belt opdracht.

1500 professionals en ruim 130 organisaties gingen je voor

sparke-_-keane_batman_element.webp

Lean Black Belt training voor wie wil excelleren

...en weet dat nieuwe skills daarvoor cruciaal zijn.

We've got you! Onze Sparke & Keane Black Belt Master trainers zijn ware professionals als het aankomt tot het boosten van jouw kennis en die van jouw team. Durf jij het aan om te kiezen voor groei?

vierkant-bl-sanne-t.jpg

Deze training wordt gegeven door Sanne

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over deze training en wil je al je vragen beantwoord hebben? Sanne staat voor je klaar! Laat je gegevens achter, en Sanne zal binnenkort contact met je opnemen.


Sanne Tenbult
Lean Master Black Belt

Principal Consultant